Project Hoevenstraat

Lommel, Hoevenstraat
Woning 1

Ruime halfopen nieuwbouwwoning

Deze nieuwbouwwoning komt in aanmerking voor het verlaagde 6% btw tarief, mits u als koper aan de voorwaarden voldoet!
Deze ruime halfopen nieuwbouwwoning van 204 m² bewoonbare oppervlakte met 4 slaapkamers is gelegen op een rustige locatie in de Hoevenstraat in Lommel, doch op wandelafstand van het bruisende centrum en stadspark.
De doordachte indeling, de leefruimtes die naadloos in elkaar overgaan en de grote raampartijen zorgen voor een kwalitatieve en ideale woning.
Deze woning maakt deel uit van een uniek nieuwbouwproject. 
Indeling gelijkvloers :  inkomhal vooraan, open zithoek met leefruimte/eetkamer en open keuken die langs de grote glaspartijen toegang geven tot het zonneterras en tuin – nog een inkomhal achteraan en apart toilet.
Indeling 1e verdieping : nachthal met apart toilet – 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met dressing en badkamer uitgerust met bad, douche en dubbel wastafel.
Indeling zolder/2e verdieping : hier zijn nog 2 ruime slaapkamers voorzien met voldoende lichtinval.
Deze mooie woning, in een prachtige architectuur, wordt gebouwd volgens de hoogste norm en met de beste materialen: vloerverwarming, warmtepomp, aluminium ramen, bijzondere aandacht aan akoestische isolatie, airco-leidingen reeds voorzien (en mooi weggewerkt) en een vraag-gestuurd balansventilatiesysteem D, parketvloeren, voldoende zonnepanelen, Siemens-toestellen in de keuken, enz…
Zo ook is er een regenwaterput van 5000 liter voorzien.
Dit alles zorgt er dan ook nog eens voor dat er zeer energiezuinig gebouwd wordt, waardoor u 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen! Er is volop ingezet op wooncomfort en leef kwaliteit en daarom zijn er bijvoorbeeld meerdere ondergrondse fietsenstallingen (voor 31 fietsen) voorzien met voldoende laadpalen !
Zo ook zijn er voldoende ondergronds autostaanplaatsen (15 plaatsen) voorzien met ook voldoende laadpalen en ruime bergingen.
Kortom, een niet te missen en zeer uniek project en bovendien kan dit mogelijks allemaal aan 6 % btw!