Project Hoevenstraat

Lommel, Hoevenstraat
Appartement 8

Penthouse - nieuwbouwappartement 2de verdiep

Deze penthouse komt in aanmerking voor het verlaagde 6% btw tarief, mits u als koper aan de voorwaarden voldoet!
Deze high-end afgewerkte penthouse (105m²) is gelegen op een rustige locatie in de Hoevenstraat in Lommel, doch op wandelafstand van het bruisende centrum en stadspark.
De doordachte indeling, de leefruimtes die naadloos in elkaar overgaan en de grote raampartijen die toegang geven tot het zuidgeoriënteerde terras van 12m² zorgen voor een ideaal leef-appartement voor mensen die graag een zonneterras willen. Deze penthouse maakt deel uit van een uniek nieuwbouwproject. Indeling: inkomhal met apart toilet – open keuken met zithoek/leefruimte die langs de grote glaspartijen toegang geven tot het zonneterras (10m²). Nachthal met apart toilet - twee slaapkamers – badkamer met dubbel wastafel en douche en berging met wasplaats. 
Deze mooie penthouse, in een prachtige architectuur, en uiteraard ook voorzien van een lift, wordt gebouwd volgens de hoogste norm en met de beste materialen: vloerverwarming, warmtepomp, aluminium ramen, bijzondere aandacht aan akoestische isolatie, airco-leidingen reeds voorzien (en mooi weggewerkt) en een vraag-gestuurd balansventilatiesysteem D, parketvloeren, voldoende zonnepanelen, Siemens-toestellen in de keuken, enz…
Dit alles zorgt er voor dat er zeer energiezuinig gebouwd wordt, waardoor u 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen! Er is volop ingezet op wooncomfort en leef kwaliteit en daarom zijn er bijvoorbeeld meerdere ondergrondse fietsenstallingen (voor 31 fietsen) voorzien met voldoende laadpalen!
Zo ook zijn er voldoende ondergronds autostaanplaatsen (15 plaatsen) voorzien met ook voldoende laadpalen en ruime bergingen.
Kortom, een niet te missen en zeer uniek project en bovendien kan dit allemaal aan 6 % btw!