Project De Vijvers (6A-57-59-61)

Averbode, De Vijvers
Sprinkhaanstraat 57

Exclusieve villa op uitstekende locatie

Deze luxe villa in de Sprinkhaanstraat in Averbode is een nieuwbouw realisatie van een mooie landelijk moderne villa in een zeer rustige en groene omgeving, kort bij de Abdij en recht tegenover de ingang van de landschapspark “de Merode”. De villa is gelegen op een heel groot perceel van 1280 m² en beschikt over heel veel bewoonbare ruimte, waardoor in heel het huis een luchtig ruimtegevoel ontstaat. Zo is er een grote leefruimte met grote raampartijen op de groene perfect georiënteerde tuin en zijn er maar liefst 4 slaapkamers (uitbreidbaar met extra kamers door vaste trap naar 2e verdieping).

De ruime woning beschikt dankzij de doordachte indeling over mooie open ruimtes die naadloos in elkaar over gaan. Ze is daarboven zeer energiezuinig, is high-end afgewerkt met hoogwaardige materialen en de modernste technieken, de ideale oriëntatie zorgt voor een hele dag zon in de tuin op een ruim villaperceel van 1280m².  Op het gelijkvloers is er naast de open living met aansluitende leefkeuken ook nog een naadloze toegang tot de luxe-erker. Daarin bevindt zich een gezellige ontbijthoek. Verder is er nog een praktische berging en inpandige garage.

Op de verdieping zijn er maar liefst 4 ruime slaapkamers. De master bedroom beschikt over een dressing gedeelte. De grootste badkamer beschikt over zowel een inloopdouche als een bad. De tweede handige badkamer is voorzien van een badkamermeubel en douche. Er is een vaste trap naar de zolder voorzien waar die nog verder ingedeeld kan worden.

Er wordt gebouwd volgens de hoogste norm en met de beste materialen: Siemens-toestellen in de keuken, vloerverwarming, zonnepanelen, aluminium ramen, parket, airco-leidingen reeds voorzien (en mooi weggewerkt) en een vraag gestuurd balansventilatiesysteem D. Dit alles zorgt er mede voor dat er zeer energiezuinig gebouwd wordt ((E-peil E15!), waardoor u 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen! Bovendien is dit alles mogelijk aan 6% indien U kan genieten van de voorwaarden!

Deze villa in een residentiële wijk is dus ideaal gelegen voor grotere gezinnen of mensen die ruimte willen!